Old school Swatch Watches
Home
elektronik sigara bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos cesitleri ve kullanici yorumlari.

BAT Daha Fazla Vaping Ürünü Sunuyor

(Reuters) - British American Tobacco, ülkenin hızla büyüyen vaping endüstrisindeki pazar lideri Philip Morris International Inc ile arasındaki farkı kapatmaya çalıştığı için Japonya'da, iqos heets cesitleri kendi markası altında iki yeni tütün ısıtma ürünü piyasaya süreceğini söyledi.

Yeni ürünler, glo Vaporesso Armour Pro Kit Elektronik Sigara ve glo nano, Aspire Spryte Vaporesso Elektronik Sigara Sigara yeni ısıtma teknolojileri ve daha ince ebatlarla birlikte geliyor ve Japonya'da Ekim ayından itibaren satışa sunulacak, şirket bir ay sonra Tokyo'da bir başka ürün piyasaya sürüleceğini açıkladı. Glo markası 2016 yılında Japonya'da tanıtıldı.

"Yanmaz ısı" ürünleri olarak bilinen bu vaping cihazlarının piyasaya sürülmesi, yeni CEO'su Jack Bowles'ın şirketin "yeni kategoriler" işini glo dahil sadece üç markaya indirgeme planının bir parçası.

Yanıcı sigaraların aksine, yanmayan ısı ürünleri, iqos 2.4 nikotin içeren bir aerosol üretmek üzere kağıda sarılmış tütün dolgulu çubukları ısıtır. Nikotin dolgulu bir sıvıyı buharlaştıran popüler Juul cihazı gibi e-sigaralardan farklıdırlar.

İlgi Alanına Abone Ol
Pazar günleri yayınlanan en önemli iş görüşlerinin bu bülteniyle yakalayın ve önünüzdeki haftaya hazırlanın.

KAYDOL
Philip Morris, nikotin kaplı sıvıları kullanan e-sigaralara ülkenin farmasötik düzenlemesine izin verilmediğinden, buharlaşma ürünleri için verimli bir test alanı olarak ortaya çıkmış olan Japonya'daki iqos fiyat ürünü ile yanmaz (HNB) pazarına liderlik ediyor.

Nomura’daki analistlere göre, HNB pazarı Japonya’da 2018’de bir önceki yıla göre neredeyse iki katına çıktı. Yerel oyuncu Japan Tobacco Inc takımından Ploom TECH% 8.1 ile üçüncü oldu.

BAT’ın Japonya’daki işlerini güçlendirme aciliyeti, ABD’nin e-sigara piyasası lideri Juul’da hissesi bulunan Altria ile birleşme görüşmeleri yaptığı Philip Morris’in yaptığı açıklamada toplandı.

Analistler, Vaporesso Armour Pro Kit Elektronik Sigara önerdikleri kombinasyonun e-sigara pazarına hakim olacak ölçek ve kaynaklara sahip bir şirket yaratabileceğini söyledi.

(Bengaluru'da Siddharth Cavale tarafından bildirildi; Saumyadeb Chakrabarty tarafından düzenlendi)
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE