Home
elektronik sigara bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos cesitleri ve kullanici yorumlari.

E-sigaralar sigaraya karşı güvenli bir alternatif midir?

Elektronik sigara, kullanıcının soluması için buharlaştırılmış nikotin veya nikotin olmayan solüsyon dozları yayan pille çalışan bir cihazdır. Sigarasız, iqos 3 multi tütün dumanı solumak için benzer bir his sağlamayı amaçlamaktadır.

Ayrıca e-sigaralar, e-sigaralar, elektronik nikotin dağıtım sistemleri, buharlaştırıcı sigaralar ve vape kalemler olarak da bilinir, IQOS Heets Parliament Sigara heets parliament Sigara Tütünü içmeyi bırakmanın veya azaltmanın bir yolu olarak pazarlanırlar.

2004 yılında Çin pazarında ilk kez ortaya çıktıklarından beri, Aspire AVP AIO POD Kit dünya genelinde milyonlarca insan tarafından e-sigara alınmıştır. 2016'da, Yüzde 3.2 Güvenilir KaynakAmerika Birleşik Devletleri'ndeki yetişkinlerin onları kullanıyordu.

ABD’de gençler arasında en popüler tütün kullanımı olan "Vaping", E-sigara kullanımında 2011’den 2015’e kadar lise öğrencileri arasında yüzde 900 oranında arttı .

2016 yılında 2 milyondan fazla Güvenilir Kaynakorta ve lise öğrencileri e-sigaralar denediler. 18 ila 24 yaşları arasındakiler için, bebek bezlerinin yüzde 40'ı cihazı kullanmadan önce sigara içmemişti.

Araştırma artan vücut anlaşılacağı vaping tehlikeli olabileceğini.

Mevcut sigara içenlerin vazgeçmelerine yardımcı olsa da, gençlerin kendi iyiliği için sigara kullanmaya başladıkları ve tütün kullanımlarının yerine geçmedikleri endişesi var.

2016 yılında ABD Gıda ve İlaç İdaresi (FDA) bu ürünlerin satışı, pazarlanması ve üretimi ile ilgili kuralları uygulamaya başladı.

E-sigaralarla ilgili hızlı gerçekler:
İşte e-sigaralarla ilgili bazı önemli noktalar. Daha fazla detay ana makalede.

E-sigaralar, Vaporesso Revenger 220W Kit Elektronik Sigara sigaraya benzemeyi, ancak tütün yakmamaya çalışır.
Sigarayı azaltmak veya bırakmak için yardımcı olarak satılırlar ve bazı insanlar bu konuda onları faydalı bulur.
Bununla birlikte, araştırmalar sağlık üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olabileceklerini göstermektedir.
Sağlık yetkilileri, gençlerin e-sigara kullanmasını engellemek için düzenlemeleri sıkılaştırmaya çalışıyor.
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE

XtGem Forum catalog