XtGem Forum catalog
Home
elektronik sigara bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos cesitleri ve kullanici yorumlari.

Bir Yillik Elektronik Sigara Kullanimi Sonuc Raporu - 1

Çalışmadaki Sigara İçen Yüzde 90, Bir Yıllık Vaping Sonrası Çıkamadı
Tartışma, Vaporesso Renova Zero Pod Elektronik Sigara e-sigara kullanmanın heets sigara satış tütün ürünlerinden vazgeçmenize yardımcı olabileceği konusunda alevlenmeye devam ediyor.

Pinterest'te paylaş
Federal düzenleyiciler vaping'i sigara bırakma yardımı olarak onaylamamasına rağmen, iqos zararlari heets sigara fiyati Parliament Sigara heets parliament Sigara Tütünü bazıları tarafından sigarayı bırakmaya çalışanlar için hayat kurtaran bir strateji olarak pazarlanmaktadır.

Görüşler sahip insanlardan başarıyla duygusal tahsil edilir vaping için yanıcı tütün geçilmiştir.

"Vaping olmasaydı, sigara içmekten ölürdüm. Vaping bana uzun yaşamak ve çocuklarımı keyfini çıkarma fırsatı verdi," böyle bir bonservis okur.

İddialar tamamen güvence altına alınmamıştır.

Bazı araştırmalar vapingin sigara bırakma yardımı olarak kullanılmasını desteklemektedir. Böyle birGüvenilir Kaynak çalışması BMJ’de yayınlanan vaping ile sigarayı bırakma arasında güçlü bir ilişki olduğunu - en az üç aylık bir süre için - gösteriyor.

Ancak, araştırma yapısının çelişkili sonuçları vardır.

2017 Avrupa araştırması , vapingin bireylerin sigarayı bırakmalarına yardımcı olmadığı sonucuna varmıştır. Bunun yerine araştırmacılar, Vaporesso Renova Zero Pod Elektronik Sigara bu bireylerin "ikili kullanıcı" olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

Ve şimdi, yeni bir çalışma Güvenilir Kaynak PLOS One'da yayınlanan vaping'in neredeyse hiç kimsenin sigarayı bırakmalarına yardımcı olmadığını iddia ediyor.

Son çalışma
GfK Global’in KnowledgePanel’inden seçilen 850’den fazla kişi gözlemsel çalışmaya ve bir takip röportajına katıldı.

Anket verileri, çalışma başında sigara içenlerin yüzde 90'ının bir yıl sonra hala sigara içtiğini ortaya koydu.

Bu çalışma, vapingin bireylerin üç ay boyunca sigarayı bırakmalarına veya azaltmalarına yardımcı olduğunu öne süren araştırmalara dayanıyor.

Vaping, kısa süreli sigara bırakmanın teşvik edilmesine yardımcı olsa da, yeni çalışmanın bulgusu, etkisiz uzun vadeli bir strateji olduğunu gösteriyor.

Önceki çalışmalar Güvenilir Kaynak de benzer sonuçlar çıkardım.

Yeni çalışma aynı zamanda bağımlılıklar hakkında bildiklerimizi genişletiyor.

Farklı bir nikotin tüketme yöntemi kullanmak etkili değildir - veya zorunlu olarak daha güvenilir Trusted Source Davranışı tamamen değiştirmekten çok.

Çalışma, davranış terapisi olduğunu ve bırakma başarısını arttırmak için bırakma planlarında alternatif müdahalelerin göz önünde bulundurulması gerektiğini önermektedir.
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE